Meubels

Wij leveren diverse meubels en kasten op maat.

Tegels vloer / wand

Wij verkopen tegels voor vloer en wand. In onze showroom hebben we een beperkt assortiment, maar kunnen uiteraard alles naar wens bestellen.

Balken tafels

Robuuste houten tafels staan in onze showroom en mocht u interesse hebben dan kunnen we deze voor u op maat maken en geheel naar uw wens afleveren. Alles is mogelijk! Deze tafels worden gemaakt van eiken, Douglas en mdf.

Natuursteen vloeren

We verkopen diverse soorten natuursteen vloeren en deze hebben allemaal verschillende eigenschappen.

Kwartsiet is natuursteen, welke vooral voorkomt in de kleuren (donker)grijs, crème, geel en rood. Het uiterlijk kan heel erg uiteenlopen per soort. Kwartsiet is bestand tegen hoge gebruiksbelastingen en is vorstbestendig, dus goed buiten toe te passen.

Leisteen wordt voornamelijk in de bergen gewonnen en is ontstaan uit klei die miljoenen jaren onder druk zo is gevormd. De meeste leistenen zijn vorstbestendig en is in meerdere kleuren te leveren.

Basalt wordt gevormd door de stolling van lava en is vaak donker/zwart van kleur.

Naast bovengenoemde producten leveren wij ook zandsteen en hardsteen, welke wat meer neutrale natuurstenen zijn, welke allemaal prima als natuursteen vloeren verwerkt kunnen worden.

Wij leveren echte natuurproducten die toegepast kunnen worden als natuursteen vloeren in uw woning, maar ook andere producten en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen vloeren.

Keuken Studio Twente

Langestraat 64
7491 AH DELDEN
tel nr: 06- 38 38 61 38
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook: Keuken-Studio-Twente